Naujausi įrašai

Naujausi įrašai

  • Kaip išsirinkti tinkamiausius auskarus pagal veido formą?
    Kaip išsirinkti tinkamiausius auskarus pagal veido formą?

    Ar kada susimąstėte, kuri auskarų forma jums tinka? Teisingai pasirinkti auskarai ne tik pagyvins aprangą, tačiau ir pabrėš natūralų jūsų grožį. Savo veido formos supratimas bei tinkamų auskarų parinkimas leis efektyviai bei subtiliai išryškinti gražiausias veido savybes. Šypsena ir papildomas blizgesys – slaptas ginklas, leidžiantis nušviesti kelią kur bebūtumėte! Taigi, kuriuos auskarus geriausia pasirinkti atsižvelgiant į veido formą?

    Skaityti daugiau
  • Kaip išrinkti tinkamiausią sužadėtuvių žiedą?
    Kaip išrinkti tinkamiausią sužadėtuvių žiedą?

    Žinome, kad išrinkti tą vieną vienintelį sužadėtuvių žiedą gali tapti tikru iššūkiu. Žiedas su deimantu – amžinos meilės ir rūpesčio simbolis, kuriuo Jūsų išrinktoji džiaugsis visa gyvenimą, todėl šis sprendimas turėtų būti gerai apgalvotas. Tačiau ką daryti, jei lankotės jau penktoje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje, o išrinkti žiedą darosi tik sudėtingiau? Tiek daug skirtingų modelių, dydžių bei spalvų! Dalinamės keletu populiariausių žiedų su deimantais variantų, kurie, tikimės, padės...

    Skaityti daugiau
  • Nuotakos įvaizdis – kurį pasirinksite Jūs?
    Nuotakos įvaizdis – kurį pasirinksite Jūs?

    Žinome, kad šis laikotarpis gali tapti tikru iššūkiu. Daugybė klausimų kankina kiekvieną iš mūsų. Kas bus ateityje? Ar situacija greit pagerės? Kviečiame neprarasti optimistiško nusiteikimo, o atsiradus daugiau laisvo laiko, jį išnaudoti maloniems rūpesčiams. Tikriausiai jau pradėjote galvoti apie savo vestuvinę aprangą, tačiau jei vis dar abejojate, kurią suknelę ar papuošalus pasirinkti, kviečiame peržvelgti populiariausius nuotakų įvaizdžius.

    Skaityti daugiau
  • Vestuviniai žiedai: kaina, populiariausi modeliai bei prietarai
    Vestuviniai žiedai: kaina, populiariausi modeliai bei prietarai

    Vestuviniai žiedai yra svarbi kiekvienos susituokusios poros gyvenimo dalis. Jie simbolizuoja Jūsų amžiną meilę ir bus ant pirštų visą likusį gyvenimą. Vestuviniai žiedai dažnai yra vienas sunkiausių sprendimų tuoktis besiruošiančiai porai. Juk reikia nepasimesti tarp daugybės pardavėjų, modelių įvairovės bei, žinoma, įvairiausių prietarų, kuriais dažnai tiki būtent nuotakos. Taigi, kaip išsirinkti vestuvinius žiedus?

    Skaityti daugiau
  • Vestuviniai žiedai: kaip derinti visus klausimus nuotoliniu būdu?
    Vestuviniai žiedai: kaip derinti visus klausimus nuotoliniu būdu?

    Nors dažna pora vestuvinius žiedus keliauja apžiūrėti ar užsisakyti gyvo kontakto metu, vis dažniau pasitaiko tokių būsimų jaunavedžių, kurie visus reikalus derina nuotoliniu būdu. Tai išties patogu tiek emigrantams, tiek ir atsižvelgiant į dabartinę situaciją dėl viruso, kurios metu rekomenduojamas kuo mažesnis kontaktavimas su aplinkiniais. Vis dėlto juvelyrai pastebi dažnai pasitaikančias vestuvinių žiedų derinimo klaidas, kurios pasitaiko būtent užsisakant juos nuotoliniu būdu. Tad...

    Skaityti daugiau
  • Ką simbolizuoja kiekvienas brangakmenis?
    Ką simbolizuoja kiekvienas brangakmenis?

    Niekam ne paslaptis, jog kiekvienas brangakmenis turi savo energiją ir simboliką. Tad ir visi papuošalai su brangakmeniais ką nors duoda žmogui – jo nešiotojui. Vieni suteikia sveikatos, kiti drąsos, o dar treti atneša meilę. Tad ką simbolizuoja kiekvienas populiarus brangakmenis?

    Skaityti daugiau
  • Kaip patikrinti ar perlai tikri?
    Kaip patikrinti ar perlai tikri?

    Kai kalba pasisuka apie perlus, dažniausiai įsivaizduojame tradicinius pieno baltumo perlus. Dažniausiai papuošalai su perlais pasirenkami kaip amžinos klasikos, rafinuotumo bei elegancijos simbolis. Nors balti upiniai arba jūriniai perlai vis dar išlieka populiariausi, nustebsite pasidomėję, kiek daug įvairiausių spalvų, dydžių bei formų jų gali būti.

    Skaityti daugiau
  • Juvelyrika internetu. Ką vertėtų žinoti?
    Juvelyrika internetu. Ką vertėtų žinoti?

    Jei prieš keletą metų pirkti prabangią juvelyriką internetu nebuvo itin populiaru, dabar žmonės tai daro nuolat. Nuotoliniu būdu noriai užsakinėjame drabužius, baldus ar kitas prekes, tad tą patį galime padaryti ir su papuošalais. Ypač šiais laikais, kai pateikiamos išsamios prekės nuotraukos, video medžiaga bei kita reikalinga informacija.

    Skaityti daugiau
  • Ant kurios rankos nešioti sužadėtuvių ir vestuvinį žiedą?
    Ant kurios rankos nešioti sužadėtuvių ir vestuvinį žiedą?

    Merginų taip laukiamas sužadėtuvių žiedas bei dviejų žmonių sąjungą patvirtinantys vestuviniai žiedai yra būtent tie papuošalai, kurie bus nešiojami visą gyvenimą. Dėl šios priežasties šie juvelyrikos dirbiniai tampa tokie geidžiami bei mylimi. Sužadėtuvių žiedas yra įteikiamas kaip pasižadėjimas ateityje įtvirtinti poros santykius oficialiai bei nuolat rūpintis ir mylėti. Tuo tarpu vestuvinis žiedas yra tarsi šio pasižadėjimo įvykdymas bei užtvirtinimas, todėl dažniausiai moterys vestuvinį...

    Skaityti daugiau
  • Prietarai apie žiedus. Kuriais tikite Jūs?
    Prietarai apie žiedus. Kuriais tikite Jūs?

    Greičiausiai visi turime prietarų ar keistų mitų, kuriais tikime. Vienus išgąsdina per kelią perbėgusi juoda katė, kiti tiki, kad dužusius taurės atneš laimę. Nors kartais tam tikri įsitikinimai neatrodo patys logiškiausiai, kažkur giliai viduje vis tiek pradedame nerimauti dėl blogų ženklų arba džiaugtis dėl gerų. Kiekvienoje kultūroje ar net kiekvienoje šeimoje įvairiausi prietarai ir tikėjimai gali būti labai skirtingi, perduodami iš kartos į kartą ir gyvi mūsuose kartais net...

    Skaityti daugiau
Showing 11 to 20 of 26 (3 Pages)