Indivi
Kęstučio g. 43 Vilnius 08123 Lithuania
+37066677977 info@indivi.lt

Naujausi įrašai

Ką verta žinoti renkantis vestuvinius žiedus – 1 dalis

Dažnai žmonės galvoja, kad vestuvinius žiedus galima išsirinkti per valandą ar netgi dar trumpiau, tačiau tai nėra tiesa, juk vestuviniai žiedai jus lydės gražiausioje jūsų gyvenimo akimirkoje, atsispindės vestuvių nuotraukose, bus nešiojami ant piršto kiekvieną dieną visą likusį gyvenimą, todėl reikėtų rinktis atsakingai. Pateiksiu įžvalgas ką verta žinoti renkantis vestuvinius žiedus.

Apie vestuvinių žiedų simboliką

Labai tikiuosi, kad pasirinkę vestuvinius žiedus nepadėsite jų į stalčių, juk  jie skirti ne tik vestuvių dienai. Todėl noriu jums trumpai papasakoti apie jų simboliką, kad jums tai neatrodytų tik eilinis papuošalas. Pirmiausia vestuviniai žiedai yra amžinos meilės simbolis, jie simbolizuoja nesibaigiantį ratą, nes žiedas neturi nei pradžios nei pabaigos, todėl ir vestuviniai žiedai simbolizuoja nesibaigiančią ir amžiną meilę.

Vestuviniai žiedai „Nevada“ – indivi.lt

Ant kurio piršto ir ant kurios rankos nešioti vestuvinį žiedą

Dažnas porų klausimas: „ant kurios rankos ir ant kurio piršto nešioti vestuvinį žiedą?“ Atsakysiu, Lietuvoje paprastai vestuvinis žiedas nešiojamas ant dešinės rankos bevardžio piršto, tačiau daug kur pasaulyje vestuviniai žiedai nešiojami ant kairės rankos, kadangi tikima, jog nuo kairės rankos bevardžio piršto vena kraujas teka tiesiai į širdį, kitaip dar vadinama Vena amoris. Tačiau, atminkite, jog taisyklių nėra ir vestuvinius žiedus galite nešioti ant tos rankos, ant kurios Jūs patys norite, tik prieš pasirenkant iš karto apsispręskite, kadangi neretai skirtingų rankų pirštų dydžiai skiriasi, todėl prieš gaminant žinokite ant kurios rankos bus nešiojamas Jūsų vestuvinis žiedas.

Pradėkite paiešką kartu

Pirmiausia, vestuvinius žiedus rinkitės ne atskirai, o poroje. Kažkada seniau vestuvinį žiedą mūvėdavo tik moterys, tačiau šiais laikais žiedus nešioja abu, todėl ir pasirinkti turėtumėte kartu. Dažnai tenka matyti kai vestuvinius žiedus už abu išrenka moteris, nes vyras tarsi neturi laiko, moterys, neapsiimkite visko planuoti vestuvėms vienos, atraskite laiko kai abu galite ir pradėkite paiešką kartu. Juk vestuvinius žiedus nešiosite abu, todėl ir pasirinkti ir išsakyti savo nuomonę šiuo klausimu turėtume kartu.

Biudžetas

Dar iš anksto galite nusimatyti biudžetą, kurį ketinate išleisti vestuviniams žiedams, tuomet ir patiems bus lengviau žinoti į ką orientuotis parduotuvėse. Pagal savo iš anksto numatytą biudžetą iš karto žinosite kurie modeliai atitinka Jūsų kišenę. Tam, kad būtų lengviau nusimatyti tinkamą biudžetą, paminėsiu, jog Indivi vestuvinių žiedų kainos prasideda nuo 299eur, priklausomai nuo dizaino, aukso prabos pasirinkimo, žiedų pločio bei pirštų dydžio kainos gali keistis.

Visa tai verta žinoti renkantis vestuvinius žiedus. Daugiau įdomios informacijos pateiksiu kitose dalyse.

Straipsnį parengė Indivi papuošalų ekspertė Tautėja Stasiūnaitė

Paskelbta: Vestuviniai žiedai

Palikite komentarą