Indivi
Kęstučio g. 43 Vilnius 08123 Lithuania
+37066677977 info@indivi.lt

Naujausi įrašai

TOP 5 patarimai, kurie padės išsirinkti sužadėtuvių žiedą

Ar žinojote, jog kasmet Lietuvoje vyksta daugiau nei 19 000 santuokų? Tačiau norint susaistyti žiedus, prieš religinę ar civilinę santuokos ceremoniją, turite žinoti, kokį sužadėtuvių žiedą pasirinkti.

Rasti tinkamą sužadėtuvių žiedą nera taip paprasta, kaip gali atrodyti. Turite žinoti, kaip pasirinkti tinkamą žiedą, kad padidintumėte šansus išgirsti lemiamą „TAIP“ iš savo antrosios pusės. Procesas bus paprastesnis, kai žinosite kaip tinkamai pasirinkti sužadėtuvių žiedą.

Skaitykite toliau ir surasite 5 patarimus, kurie padės išsiaiškinti, kokį sužadėtuvių žiedą pirkti.

1.     Nusistatykite biudžetą

Pirmas dalykas, kurį turite padaryti, tai nusistatyti realų biudžetą. Ir taip, jis turi būti realus. Jums tikrai nereikės atiduoti paskutinių kelnių, tam kad gautumėte gražų sužadėtuvių žiedą. Tačiau tuo pat metu, turite atlikti tyrimą, kiek sužadėtuvių žiedai kainuoja.

Net ir turėdami galimybę išleisti tūkstančius eurų sužadėtuvių žiedui, jūs taip pat turite galimybę įsigyti kokybišką žiedą ir už kelis šimtus. Jums nereikia didelio biudžeto, kad gautumėte kokybiškus sužadėtuvių žiedus Jums ir Jūsų potencialiam gyvenimo partneriui.

2Pasirinkite metalą skirtą sužadėtuvių žiedui

Kai pradedate tyrinėti sužadėtuvių žiedų įvairovę, galite būti priblokšti. Yra labai daug ką apsvarstyti, nes ši kategorija yra labai plati ir įvairi. Vienas iš sprendimų, kurį reikės pasirinkti yra tai, kokį metalą sužadėtuvių žiedui pasirinkti. O pasirinkimai gali būti tokie:

·        Auksas;

·        Platina;

Svarstydami apie sužadėtuvių žiedus iš aukso ir platinos, taip pat turėsite galimybę išsirinkti ir spalvą. Tai ir dar viena priežastis, kodėl derėtų skirti laiko ir atidžiai apsvarstyti, kas tiks Jums ir Jūsų būsimai sužadėtinei.

Iš viso yra trys aukso atspalviai: baltas, geltonas ir raudonas. Padengdami šį brangųjį metalą rodžiu, galite išgauti pilkas ar net juodas palvas. Jei renkatės platiną, galite pasirinkti ledo baltumo spalvą. Ji nesioksiduos, todėl Jums nereikės jaudintis dėl žiedo spalvos pasikeitimo laikui bėgant.

3. Tinkamai išsimatuokite žiedo dydį

Jums taip pat reikės tinkamai išsimatuoti partnerės reikiamo piršto dydį. Kaip ir daugelyje kitų šalių, Lietuvoje sužadėtuvių žiedas yra dėvimas ant dešinės rankos ketvirtojo piršto, tačiau turite tvirtai įsitikinti ar partnerei dėvėti jį ant šio piršto yra patogu.

Mažiausiai, ko Jums reikėtų, tai sugaiški laiką tinkamo žiedo paieškai, pirkimui, laukimui ir galiausiai jį gavus – sužinoti, jog jis netinkamo dydžio. Per maži žiedai gali spausti ar net sutrikdyti kraujo cirkuliaciją, o per dideli žiedai gali tiesiog pasimesti.

Vienas iš būdų Jums ir Jūsų antrajai pusei taisyklingai išsimatuoti žiedo dydžius yra kreiptis į profesionalius juvelyrus dydžių matavimams. Tačiau, jei norite, jog piršlybos būtų staigmena, turėtumėte būti šiek tiek kūrybingesnis – pvz.: paprašyti artimos draugės, kad ši išmatuotų jūsų antros pusės pirštą.

Kitas būdas yra „pasiskolinti“ žiedą, kurį jūsų partnerė jau nešioja ir taisyklingai jį išmatuoti. Jums tereikia sužinoti vidinį žiedo skersmenį milimetro tikslumu. Yra ir kitokių būdų žiedo matmenims sužinoti.

4. Pasirinkite tinkamą akmenį

Kitas komponentas ieškant tinkamo žiedo yra tinkamo akmens pasirinkimas sužadėtuvių žiedui. Akmens, kurį galėtumėte pridėti prie sužadėtuvių žiedo pasirinkimų tikrai nepritrūksite. Tiesą sakant, galite pasirinkti tik metalinį žiedą be akmens, jei norite apriboti išlaidas ir viską daryti paprastai ir kukliai.

Tačiau daugelis žmonių, ieškančių sužadėtuvių žiedų, nori, kad ant viršaus būtų pritvirtintas akmuo. Daugeliui žmonių, ketinančių tuoktis Lietuvoje, tinkamas pasirinkimas yra deimantas, o deimantai būna įvairių formų, dydžių ir spalvų. Taip pat galite pasirinkti tokius akmenis kaip rubinus, smaragdus ir kitus brangakmenius. Atsižvelgdami į savo biudžetą ir skonį, galite pasirinkti sau tinkamą akmenį.

Kalbant apie deimantus, turite žinoti apie 4C, t.y. spalvą, pjūvį, skaidrumą ir karatus. Šių elementų supratimas padės priimti pagrįstą sprendimą dėl sužadėtuvių žiedų akmens. Jei mėgstate deimantus, bet norite sutaupyti šiek tiek pinigų, pagalvokite apie laboratorijoje išaugintus deimantus. Jie dažnai yra pigesni nei deimantai, kurie iškasami iš žemės.

Laboratorijoje išauginti deimantai yra tikri deimantai. Tiesiog jie sukurti laboratorijoje, naudojant procesą, atkartojantį, kaip deimantai natūraliai susidaro giliai žemėje. Taigi, jei norite sužadėtuvių žiedų su deimantais pigiau, apsvarstykite galimybę įsigyti laboratorijoje išaugintus deimantus.

5.   Pasirinkite patikimą juvelyrą

Svarstydami, kokį sužadėtuvių žiedą pirkti, taip pat turite rasti tinkamą juvelyrą, kurio galėtumėte pasitikėti. Klaidinga manyti, kad vienas juvelyrinių dirbinių pardavėjas būtinai yra toks pat geras kaip kitas. Kai kurie yra labiau profesionalūs ir labiau orientuoti į vartotoją nei kiti.

Turite susirasti juvelyrą, kuris patars apie sužadėtuvių žiedus, skirs laiko atsakyti į jūsų klausimus ir pateiks rekomendacijas, sudarys geriausių turimų sužadėtuvių žiedų sąrašą ir netgi pasiūlys variantų, padėsiančių susikurti asmeninius žiedus.

Jei perkate iš internetinio juvelyro, taip pat turite įsitikinti, jog galite tikėtis, kad mažmenininkas išsiųs jūsų užsakymą laiku, kad jį gautumėte pagal grafiką. Kai rasite tinkamą juvelyrą, apsilankykite jo svetainėje. Galite sužinoti apie įmonę, įvertinti jos pasirinktus sužadėtuvių žiedus ir rasti kitos informacijos, kuri padės priimti pagrįstus sprendimus.

Padarykite teisingą pasirinkimą – rinkitės INDIVI

Kai būsite pasirengę pakylėti savo santykius į kitą lygį, pirmiausia jums reikės tinkamų sužadėtuvių žiedų. Tai nėra lengvas sprendimas, kai tikslas yra susižadėti su savo sielos drauge, vėliau susituokti ir kartu kurti šeimą bei ateitį. Susisiekę su INDIVI galite gauti visą reikalingą pagalbą, kad gautumėte tobulus sužadėtuvių žiedus šiai progai. Apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje ir raskite sužadėtuvių žiedus ir dar daugiau.

Palikite komentarą