Naujausi įrašai

Kaip išsirinkti tinkamiausius auskarus pagal veido formą?

Ar kada susimąstėte, kuri auskarų forma jums tinka? Teisingai pasirinkti auskarai ne tik pagyvins aprangą, tačiau ir pabrėš natūralų jūsų grožį.

Savo veido formos supratimas bei tinkamų auskarų parinkimas leis efektyviai bei subtiliai išryškinti gražiausias veido savybes. Šypsena ir papildomas blizgesys – slaptas ginklas, leidžiantis nušviesti kelią kur bebūtumėte!

Taigi, kuriuos auskarus geriausia pasirinkti atsižvelgiant į veido formą?

Apvali veido forma

Šiai formai būdingi apvalūs skruostikauliai. Smakras ir kakta yra maždaug vienodo ilgio. Ši veido forma turi negriežtas linijas, išsiskiria moteriškumu ir švelnumu.

Tokiai veido formai tiks visi pailgos formos auskarai, tokie kaip modelis „Tennis“, kuris vizualiai prailgins jūsų veido formą.

Venkite apvalių auskarų, kurie dar labiau paryškins veido apvalumą.

Auskarai Liana

Ovalo forma

Ši universali veido forma pasižymi itin taisyklingomis linijomis – kakta yra platesnė nei smakras, o skruostikauliai kiek platesni ir ryškesni už apatinę veido dalį.

Šiems laimingiesiems tinka beveik visi auskarai. Ilgi auskarai, apvalūs deimantiniai auskarai, minimalūs nedideli auskarai prie ausies ir kt.

Ovalių veido formų savininkams tinka beveik visos formos, todėl jie gali saugiai eksperimentuoti ir kūrybiškai reikštis.

Auskarai Ella

Širdelės forma

Širdies formos veido kakta yra platesnė nei skruostai, o veidas susiaurėja iki smakro linijos, tad smakro linija yra siauriausia veido formos dalis.

Šiai unikaliai veido formai tinka auskarai, kurie apačioje yra platesni nei viršutinėje dalyje, pavyzdžiui, lašo formos auskarai. Nebijokite ilgų auskarų, jie ne tik taps ryškiausiu akcentu, tačiau ir puikiai tiks prie jūsų veido formos.

Venkite auskarų, kurių apačia yra siauresnė nei viršus. Šio tipo auskarai vizualiai pabrėžia smakro siaurą liniją.

Auskarai Aurėja

Kvadratinė forma

Kvadratinės formos veido kaktos ir smakro linijos yra panašios, smakro linija žymi tiesią liniją, kaip ir kaktos srityje esančią plaukų liniją.

„Hoop“ stiliaus auskarai, apvalios formos ir suapvalinti auskarai puikiai subalansuoja tiesias veido linijas. Apvalūs ir lanko formos auskarai taps puikiu pasirinkimu veido kampams subalansuoti.

Venkite kampuotų auskarų, kurie suteiks jūsų veidui šiek tiek svorio.

Auskarai su Taičio perlais ir briliantais

Deimanto formos veidas

Jūsų skruostikauliai yra platesni už kaktos ir smakro liniją.

Jums tiks visų rūšių auskarai, kurie yra arti jūsų ausies. Taip pat pailgi, platūs auskarai, kurie primena lašo formą ir sustoja ties smakro linija, vizualiai subalansuos siaurą smakro liniją.

Venkite ilgų kabančių ir labai sunkių auskarų.

Auskarai Klasika

Parengė INDIVI 
Paskelbta: Papuošalai

Palikite komentarą